Wat wordt er over ons geschreven?

Uitslagen Choku-Gym op de Nederlandse Kampioenschappen Karate 2018 – Zaandams Dagblad

06/05/2019

Karatesportschool Choku-Gym in Zaandam is al jaren een van de grootste spelers binnen de karate-wereld in zowel Nederland als het buitenland. Dit hebben ze dit weekend nogmaals bewezen tijdens Nederlandse kampioenschappen in Zoetermeer.

Sportieve match Zaanse Uitdaging ondersteunt Choku Gym Zaandam – Stichting de Zaanse Uitdaging

29/11/2018

Het team van de Zaanse Uitdaging is op eigen initiatief in gesprek gegaan met Ivan Nikolov van Choku Gym. Al bijna 40 jaar vervult Choku Gym een onmisbare functie in de wijk Poelenburg. Het antwoord op de vraag hoe Choku Gym het beste geholpen kan worden was duidelijk: de dakbedekking van de sportschool was in zeer slechte staat en het toegangspad had onderhoud nodig.

Ivan Nikolov “De Parel van Poelenburg” – PvdA Zaanstad

15/09/2018

Onze Interim Burgemeester Ruud Vreeman (PvdA) neemt deze maand afscheid van de Zaanse politiek en schenkt zijn afscheidscadeau aan twee Zaanse projecten. Naast het Arie Lemsfonds heeft hij gekozen voor Stichting Budoclub “Choku”.

Dertien medailles voor karateka’s Choku-Gym op EK – Zaankant Nieuws

01/08/2018

Met elf karateka’s deed Choku-Gym in Zaandam het afgelopen weekeinde samen met de rest van het Nederlandse team gestreden voor een podiumplek tijdens de Europese Kampioenschappen wado ryu. De Zaanse karateka’s wonnen in het Portugese Braga dertien prijzen in verschillende categorieën en leverden hiermee een enorme bijdrage aan de resultaten van het Nederlandse team. Niet alleen individueel, maar ook in teamverband.

Choku Gym als baken van rust in Zaanse wijk Poelenburg – NH Nieuws

31/03/2018

De Zaanse wijk Poelenburg komt niet altijd even positief in het nieuws. Werkloosheid, hangjongeren en treitervloggers geven de buurt geen goede naam. Maar al bijna veertig jaar is de karate- en boksschool Choku Gym een baken van discipline en succes in de buurt. De school hoopt op twee inzendingen voor de Olympische Spelen in 2020.

De parel van Poelenburg – NRC

15/09/2017

Een jaar geleden zette een ‘treitervlogger’ de hangjongeren in de Zaanse wijk Poelenburg op de kaart. Even was de wijk landelijk nieuws. Hoe is het nu? Een reportage over karateschool Choku Gym, al decennia een begrip in de wijk.

Vrijwilligersprijzen voor Choku Gym en ‘natuurmens’ Ton Smit – Dichtbij.nl

13/12/2009

Sportschool Choku Gym, gevestigd in het hart van Poelenburg, is zestig uur per week open voor jongeren en volwassenen.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn