Wat wordt er over ons geschreven?

Afzien voor bootcampers in Poelenburg – Noord-Hollands Dagblad

08/08/2019

Het was flink afzien voor kinderen en jongeren die donderdagochtend in het Vijfhoekpark deelnamen aan de bootcamp van Choku Gym. Maar ze toonden karakter en doorzettingsvermogen.

Choku Gym: het belang van sport in een probleemwijk – Voor Clubs

05/06/2019

Dat sport iets kan betekenen voor de maatschappij, daarover zijn we het wel eens. En de laatste jaren wordt dat ook steeds duidelijker vastgelegd, zoals bijvoorbeeld in het Nationaal Sportakkoord, waarin verankerd wordt hoe sport kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de mensen. Maar er zijn ook voorbeelden, waar maatschappelijke initiatieven al heel veel jaren functioneren. Choky Gym in Zaandam is daar een prachtig voorbeeld van. – Voor Clubs

Choku Zaandam actief op Youth League Limassol op Cyprus – Nieuwsblad de Zaankanter

14/05/2019

Drie karateka’s van Choku Gym zijn onlangs naar Cyprus afgereisd voor de Youth League Limassol.

Uitslagen Choku-Gym op de Nederlandse Kampioenschappen Karate 2018 – Zaandams Dagblad

06/05/2019

Karatesportschool Choku-Gym in Zaandam is al jaren een van de grootste spelers binnen de karate-wereld in zowel Nederland als het buitenland. Dit hebben ze dit weekend nogmaals bewezen tijdens Nederlandse kampioenschappen in Zoetermeer.

Opknappen van sportschool Choku Gym – RTV Zaanstreek

13/03/2019

Vrijdag 15 maart gaat het college van Zaanstad sportschool Choku Gym in Poelenburg opknappen in het kader van NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sportieve match Zaanse Uitdaging ondersteunt Choku Gym Zaandam – Stichting de Zaanse Uitdaging

29/11/2018

Het team van de Zaanse Uitdaging is op eigen initiatief in gesprek gegaan met Ivan Nikolov van Choku Gym. Al bijna 40 jaar vervult Choku Gym een onmisbare functie in de wijk Poelenburg. Het antwoord op de vraag hoe Choku Gym het beste geholpen kan worden was duidelijk: de dakbedekking van de sportschool was in zeer slechte staat en het toegangspad had onderhoud nodig.

Uitslagen Choku-Gym op de Nederlandse Kampioenschappen Karate 2018 – Zaandamsdagblad.nl

27/11/2018

Karatesportschool Choku-Gym in Zaandam is al jaren een van de grootste spelers binnen de karate-wereld in zowel Nederland als het buitenland. Dit hebben ze dit weekend nogmaals bewezen tijdens Nederlandse kampioenschappen in Zoetermeer. Ook de allerkleinste karateka’s kregen de kans om zich te bewijzen op de mat en de resultaten zijn om trots van te worden.

Ivan Nikolov “De Parel van Poelenburg” – PvdA Zaanstad

15/09/2018

Onze Interim Burgemeester Ruud Vreeman (PvdA) neemt deze maand afscheid van de Zaanse politiek en schenkt zijn afscheidscadeau aan twee Zaanse projecten. Naast het Arie Lemsfonds heeft hij gekozen voor Stichting Budoclub “Choku”.

Dertien medailles voor karateka’s Choku-Gym op EK – Zaankant Nieuws

01/08/2018

Met elf karateka’s deed Choku-Gym in Zaandam het afgelopen weekeinde samen met de rest van het Nederlandse team gestreden voor een podiumplek tijdens de Europese Kampioenschappen wado ryu. De Zaanse karateka’s wonnen in het Portugese Braga dertien prijzen in verschillende categorieën en leverden hiermee een enorme bijdrage aan de resultaten van het Nederlandse team. Niet alleen individueel, maar ook in teamverband.

Choku Gym en burgemeester Jan Hamming – RTV Zaanstreek

13/07/2018

Choku Gym heeft burgemeester Jan Hamming uitgenodigd

Choku Gym als baken van rust in Zaanse wijk Poelenburg – NH Nieuws

31/03/2018

De Zaanse wijk Poelenburg komt niet altijd even positief in het nieuws. Werkloosheid, hangjongeren en treitervloggers geven de buurt geen goede naam. Maar al bijna veertig jaar is de karate- en boksschool Choku Gym een baken van discipline en succes in de buurt. De school hoopt op twee inzendingen voor de Olympische Spelen in 2020.

De parel van Poelenburg – NRC

15/09/2017

Een jaar geleden zette een ‘treitervlogger’ de hangjongeren in de Zaanse wijk Poelenburg op de kaart. Even was de wijk landelijk nieuws. Hoe is het nu? Een reportage over karateschool Choku Gym, al decennia een begrip in de wijk.

Vrijwilligersprijzen voor Choku Gym en ‘natuurmens’ Ton Smit – Dichtbij.nl

13/12/2009

Sportschool Choku Gym, gevestigd in het hart van Poelenburg, is zestig uur per week open voor jongeren en volwassenen.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn