Help mee!

Bij Choku Gym trainen uitzonderlijke talenten. Zij maken grote kans om Europees of zelfs Wereldkampioen te worden.  Oftewel van kansarm naar titelkandidaat. Spoor 2024 noemen we dit. Kansen komen niet voorbij. Kansen moet je pakken! Maar dat kunnen zij niet alleen. Dat kost geld. Maar onze talenten en hun ouders hebben dat geld gewoonweg niet. Choku Gym zoekt daarom:

  • Bedrijven, instellingen en mensen die bereid zijn financiële ondersteuning te bieden
  • Bedrijven die mee willen helpen om samen de wijk Poelenburg perspectief te bieden

Hoe kunt u helpen:

  • Word hoofdsponsor of sponsor
  • Word lid van de Choku Business Club
  • Steun ons met een gift

Hoofdsponsosrs en sponsors betalen een vast bedrag per jaar. Hoofdsponsors en sponsors krijgen hier een pakket met tegenprestaties voor terug. Leden van de Business Club betalen een vast bedrag per jaar, namelijk € 500,00.

De medewerkers van de bedrijven worden betrokken bij de sociaal maatschappelijke vraagstukken in de wijk. Daarnaast worden er Clinics aangeboden aan de betrokkenen in de sportschool.

Algemeen Nut Beogende Instelling

Steun ons met een financiële bijdrage of wordt sponsor  van Choku Gym. U kunt een bijdrage overmaken op NL28 RABO 0327196556. Uw steun wordt zeer op prijs gesteld!

Choku Gym is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat een gift van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kan worden afgetrokken. Ons RSIN / fiscaal nummer bij de Belastingdienst is 815576134.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn